به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، مسعود امامی یگانه در نشست با بانوان کارمند استانداری که در آستانه هفته زن و روز مادر برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نیاز جامعه به نسل مدیر و تأثیرگذار در آینده، نقش مادر در خانواده برای تربیت نسل موفق و دارای مسؤولیت دارای اهمیت است.

وی افزود: بانوان در نقش‌های اجتماعی و اداری نیز جایگاه موثری دارند و در سیستم اداری و فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی نقش‌آفرینی می‌کنند.

استاندار اردبیل همچنین با اشاره به مسائل مطرح‌شده از سوی کارمندان، نسبت به پیگیری و رفع برخی مشکلات از مرکز کشور برای احقاق حقوق بانوان کارمند قول مساعد داد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به برنامه‌های انجام‌شده در حوزه توانمندسازی بانوان و حمایت از کارآفرینی، از برگزاری ۲ نمایشگاه توانمندی، همایش بانوان کارآفرین و همایش بانوان تندرست در سال جاری خبر داد.

فریبا محمدلو بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری‌ها و سرطان‌های شایع زنان، طرح‌های غربالگری سلامت انجام گرفته و اقدامات حمایتی درمان با همکاری خیرین برای افراد مبتلا آغاز شده است.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.