25. تير 1396 - 10:28   |   کد مطلب: 2499
پژوهشگر گیاهان دارویی در خصوص مصرف نان های رژیمی گفت: مصرف نان های رژیمی با شوید و زیره ، بیماریهای چربی خون و بیماران گوارشی را بهبود می بخشد.

به گزارش بانوی کوثر، زلیخا صادقی پژوهشگر گیاهان دارویی در خصوص مصرف نان های رژیمی گفت:  مصرف نان های رژیمی با شوید و زیره ، بیماریهای چربی خون و بیماران گوارشی را بهبود می بخشد.

 

وی گفت: در ترکیب نان خشک رژیمی با شوید به غیر از مواد اصلی یعنی؛ آرد، آب، نمک و مخمر از شوید نیز استفاده می شود.

صادقی بیان کرد: شوید طعم خوبی به نان می دهد و علاوه بر آن در کاهش کلسترول خون نیز موثر است. مصرف این نوع نان به بیماران مبتلا به چربی خون بالا توصیه می شود.

 

وی در ادامه یادآور شد: علاوه بر نان خشک رژیمی با شوید ، در ترکیب نان خشک رژیمی با زیره نیز به غیر از مواد اصلی از زیره به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی،ضد نفخ و تقویت معده و کبد استفاده می شود.

پژوهشگر دارویی گفت: مصرف این نان موجب تشدید عمل هضم شده و از این جهت به عنوان تقویت کننده معده بسیار مناسب است و از این رو به بیماران دارای مشکلات گوارشی توصیه می شود.

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار