15. مهر 1396 - 13:17   |   کد مطلب: 2756
پژوهشگر گیاهان دارویی در اردبیل گفت: زنجبیل پیشگیری کننده و یا رفع کننده حالت تهوع و استفراغ ، نفخ شکم ،سرماخوردگی ،گلو درد و آنفولانزا مفید است.

به گزارش بانوی کوثر، زلیخا صادقی پژوهشگر گیاهان دارویی در اردبیل گفت: خوردن شربت و چای زنجبیل تولید گرما در بدن می کند و از طریق عرق کردن ، مواد سمی،زائد را از بدن دفع می کند و هضم غذا را آسان می کند.

وی گفت: زنجبیل پیشگیری کننده و یا رفع کننده حالت تهوع و استفراغ ، نفخ شکم ،سرماخوردگی ،گلو درد و آنفولانزا مفید است.

صادقی بیان کرد: اگر در مسیر سفر دچار حالت تهوع می‌شوید پیش از سوار شدن به وسیله نقلیه مقداری زنجبیل تازه بخورید.

پژوهشگر گیاهان دارویی اظهار کرد: البته برای نتیجه گرفتن در درمان سرماخوردگی ،آنفولانزا انواع شیرین آن را استفاده نکنید و برای کم کردن تندی این چای از برگ نعناع آسیاب شده استفاده کنید.

وی افزود: نصف قاشق چایخوری زنجبیل را در یک لیوان آب جوش ریخته در ظرف را ببندید و بگذارید 10 دقیقه بماند سپس آن را با عسل شیرین کرده و میل نمایید.

وی به نکته مهم استفاده از زنجبیل اشاره کرد و گفت: زیاده روی در مصرف چای زنجبیل باعث افزایش فشار خون و کاهش میل جنسی می شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار