15. بهمن 1396 - 11:14   |   کد مطلب: 3081
پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی مطرح کرد:
چای زنجبیل؛ نوشیدنی که در زمستان بیشتر بنوشید
پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل گفت: در فصل های سرد برای مقابله با سرماخوردگی های مداوم چای زنجبیل بنوشید.

زلیخا صادقی پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل در گفتگو با بانوی کوثر گفت: در فصل های سرد برای مقابله با سرماخوردگی های مداوم چای زنجبیل بنوشید. چای زنجبیل در بدن تولید گرما می کند و از طریق عرق کردن مواد زائد را از بدن دفع می کند.

کارشناس گیاهان دارویی بیان کرد: خوردن یک فنجان چای زنجبیل قبل از مسافرت برای جلوگیری از گرفتگی عضلات مفید است.

وی تصریح کرد: خوردن زنجبیل باعث آسانی هضم غذا شده برای نفخ شکم ،سرماخوردگی،گلودرد، آنفلوآنزا و حالت تهوع مفید می باشد.

وی افزود: نباید در مصرف چای زنجبیل زیاده روی کرد چون باعث افزایش فشار خون و کاهش میل جنسی میشود.

وی اظهار کرد: برای بهتر نتیجه گرفتن در درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا نباید از انواع شیرین آن استفاده کرد و حتی برای کم کردن تندی این چای می توان از برگ نعناع آسیاب شده آن استفاده کرد.

نحوه دم کرده زنجبیل:

نصف قاشق چای خوری زنجبیل را در یک لیوان آب جوش ریخته در ظرف را ببندید و بگذارید10 دقیقه بماند سپس آن را با عسل شیرین کرده  و میل نمایید.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار