23. بهمن 1396 - 11:26   |   کد مطلب: 3106
یک کارشناس تغذیه در اردبیل مطرح کرد:
چرا نباید چای کهنه و سیاه خورد
یک کارشناس تغذیه در اردبیل گفت: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

ثریا امیری کارشناس تغذیه خانواده در اردبیل در گفتگو با بانوی کوثر در خصوص تغذیه نوشیدنی سالم اظهار کرد: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

 

وی افزود: این نوشیدنی اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد مانده شده و موجب افزایش خستگی و سردرد می شود.

کارشناس تغذیه بیان کرد: چای سیاه کمرنگ بعنوان آسپرین عمل می کند و با رقیق کردن خون از لخته شدن آن در رگها بخصوص رگهای مغزی جلوگیری می کند. درواقع نوشیدن 3فنجان چای کم رنگ خطر زوال عقل را 55%کاهش میدهد.

وی تصریح کرد: چای ترش ، کنترل‌کننده کلسترل خون و تنظیم‌کننده چربی خون و نوشیدنی آرامش‌بخش که سرشارازویتامین ث است و سیستم ایمنی بدن رادر برابر سرماخوردگی قوی میکند و همچنین چای مفید برای دیابت که باید با مصلحش زعفران مصرف شود.

امیری گفت: 5 چاي فوق العاده از جمله چای برگ سنا، چای رازیانه ، چاي گزنه،چاي دانه كتان، چاي سبز براي پيشگيري از يبوست مزمن مفید است.

وی تاکید کرد:  باید چاهای مضر را بشناسید که برای بدن اثراتی برجای می گذارد مانند چای سرد (سنگ کلیه) چاى غليظ (کم خونی) چای ناشتا (سوءهاضمه) چای مانده دیروز ( سمی) چاى داغ و سوزان (سرطان مری) چای بلافاصله بعد از غذا (کم خونی) این چای ها را ننوشید.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار