به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، زینب کاظمی کارشناس تغذیه در اردبیل در خصوص زمان مصرف میوه ها گفت: بهترین زمان مصرف ، میوه ها را باید بدانیم تا موقعی که از میوه ها استفاده می کنیم به بدنمان آسیب و ضرری نرساند.

کاظمی گفت: قند موجود در میوه ها تاثیر متفاوتی از دیگر انواع قند روی بدن می گذارد.میوه باید بخشی از رژیم غذایی متعادل به همراه غذاهای مختلف از جمله: پروتئین، چربی های سالم، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات باشد.

کارشناس تغذیه بیان کرد: گر میوه‌ها را بعد از خوردن غذا میل کنید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت، در این حالت بدنتان با مقدار زیادی انرژی روبرو می‌شود که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت‌های زندگی می‌شود.

وی افزود: پس لطفا میوه را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن غذا باشد.

وی به تعدادی از میوه ها اشاره کرد  و گفت که چه زمانی باید مصرف گردد.

🔹 به
بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود .
🔹 گلابی
مانند به صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود .
🔹 انار
قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود ، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا ، غذا را هضم میکند .
🔹 سیب
کلا زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا ، کلا صبح مصرف شود .
🔹 خربزه و هندوانه
نباید ناشتا مصرف شود و کلا بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود .
🔹 انجیر
شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود ، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد .
انبه نیز گرم است و حکم انجیر را دارد .
🔹 آلو
بعد از غذا و کلا شب یا بعد از صبحانه . بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی .
گیلاس ، آلبالو ، زالزالک و ازگیل نیز حکم آلو را دارد .

انتهای پیام/م

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی به مدیر مسئولی فاطمه عباسی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.