به گزارش بانوی کوثر، به نقل از کانال تلگرامی هیات تمدن ساز اهل کساء اردبیل ، رژ را روی دست بمالید، بعد با طلا روی رنگ رژ راخراش دهید، اگر رنگ آن مشکی شد، رژ سرب دارد. رژ ماندگارتر= سربِ بیشتر. سرب سمی است و از راه پوست جذب بدن میشود.
اول مواد پایه ی رژ لب رو تهیه کنید. قسمت زیادی از رژ لب از همین مواد پایه تشکیل شده و بعداً با اضافه کردن رنگدانه ها، می تونیم اون رو به رنگ دلخواه خودمون در بیاریم. موادی که به عنوان پایه ی رژ لب استفاده می کنید، توی براق تر شدن یا مات تر شدن رژ لب تون مؤثر هستند.

مواد لازم  برای تهیه رژ لب:

– ۱ قاشق چایخوری موم

– ۱ قاشق چایخوری کره درخت روغن قلم، کره انبه، کره بادام یا کره آووکادو. هر کدوم از این ها رو که استفاده کنید، باعث میشه که بتونید رژ لب رو راحت تر روی لب تون بمالید!

– ۱ قاشق چایخوری روغن، مثل روغن بادام، روغن زیتون خالص یا روغن جوجوبا

حالا که مواد پایه رو فراهم کردید، گام بعدی اینه که رنگ رژ لب تون رو انتخاب کنید. بسیاری از مواد طبیعی هستند که می تونید ازشون برای ایجاد انواع رنگ های قرمز، صورتی، قهوه ای و نارنجی استفاده کنید. یادتون باشد که تو این روش می خوایم با مواد طبیعی رژ لب درست کنیم؛ بنابراین رنگ رژ لب باید طبیعی باشد و ملایم به نظر برسد. این گزینه ها رو می توانید در نظر بگیرید :

– برای درست کردن رنگ قرمز روشن، می تونید از پودر ریشه ی چغندر استفاده کنید.

– با استفاده از دارچین، می تونید یه رنگ قهوه ای مایل به قرمز به دست بیارید.

– زردچوبه رو می تونید با پودر های دیگه مخلوط کنید تا یه سایه ی مسی رنگ ایجاد کنید.

– با پودر کاکائو هم می تونید رنگ قهوه ای مات ایجاد کنید.

تمام مواد پایه رو داخل کاسه ای که بشود توی مایکروویو گذاشت بریزید و تو بازه های ۳۰ ثانیه ای داخل مایکروویو بذارید تا ذوب شوند. مرتب مواد رو هم بزنید تا مطمئن باشید که کاملاً با هم مخلوط شدند.

حالا می رسیم به بخش سرگرم کننده ی کار : ۱/۸ – ۱/۴ قاشق چایخوری از پودر طبیعی ای که انتخاب کردید رو به مواد پایه اضافه کنید. اگه بخواهید رژ لب تون پر رنگ تر شود، می توانید پودر بیشتری اضافه کنید. همزمان که پودر رو ( در مقادیر کم ) به مواد پایه اضافه می کنید، مواد رو خوب هم بزنید و اضافه کردن پودر رو تا زمانی ادامه بدید که از رنگ رژ لب تون راضی باشید.

برای این کار می توانید از لوله ی رژ لب یا چپ استیک قدیمی یا یه ظرف کوچیک مربوط به لوازم آرایش یا هر ظرف در دار دیگه ای استفاده کنید. قبل از اینکه بخواید از رژ لب تون استفاده کنید، بذارید تو دمای اتاق یا تو یخچال کاملاً سفت شود.

همچنین می توانید به رژ لب تون عصاره ی وانیل هم اضافه کنید تا بو و مزه ی خوبی داشته باشد.

 

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی به مدیر مسئولی فاطمه عباسی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.