به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  بانوی کوثر، نون برنجی با طعم زعفران ، گلاب ، هل و آرد برنج معطر که میپزی چه نزدیک عید باشه چه غیر ایام عید، بوی عید رو تو خونه میاره .

مواد لازم و طرز تهیه نون برنجی خوشمزه به شرح زیر برای عزیزان بدین صورت است.

موادلازم:
آرد برنج ۲۵۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سفیده تخم مرغ نصف سفیده
روغن کاملا جامد با روغن قنادی آبکرده ولرم ۱۲۵گرم
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری یا اسانس هل
گلاب ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
از قبل پودر قند و آرد برنج از الک حریر رد کنید
باعث می شود شیرینی تون لطیف تر و حریری شود.

روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.
هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنید کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید همه آرد ممکن است استفاده نشود.

۱۲ ساعت خمیر را در دمای محیط استراحت بدهید
بعد استراحت خوب ورز بدید تا گلوله از خمیر تو دست گرد کنید خمیر ترک نداشته باشد
یا میتوانید خمیر را به ارتفاع ۵ یا ۶ میلی وردنه کرده و کاتر بزنید یا گلوله کوچک درست کنید و روی خمیر را نقش بندازید

بعد در سینی بچینید و در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
اگر دوست داشتید کمی زعفران دم کرده غلیظ به نیمی از خمیر اضافه کنید.
۱ –  از یک سوم روغن جامد خانگی و دو سوم از روغن نرم قنادی استفاده کنید

۲_اگر خمیرتون بعد استراحت سفت شد چاره ای جز اضافه کردن مقداری شیر یا گلاب با سفیده تخم مرغ ندارید در حد خیلی کم ولی اگر زیاد مصرف کنید شیرینی خشک میشود

۳_اگر الک حریر ندارید از روسری حریر استفاده کنید

۴_مدت ماندگاری این شیرینی بین ۳ تا ۴ ماه می باشد.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی به مدیر مسئولی فاطمه عباسی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.