به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، مریم کوثری کارشناس طب ستنی در خصوص خاصیت دانه هل گفت: دانه هل از گذشته های دور جایگاه خود را در فرهنگ ایرانی باز کرده به طوری که چای همراه با هل یکی از پر طرفدارترین انواع چای است.

کوثری افزود: اضافه کردن ی دانه هل به چای به کاهش تجمع چربی ها کمک می کند.

وی گفت: نفخ و سوء هاضمه ها را درمان می کند.سردرد را تسکین و حالت تهوع را رفع می کند. و به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی مورد استفاده می شود.

وی بیان کرد: از هل به عنوان ملکه ادویه جات در بیشتر کشورها استفاده می شود. و یکی از گران ترین ادویه های جهان بعد از زعفران و وانیل به شمار می رود.

وی خاطر نشان کرد: از جمله فواید سلامت هل می توان به حفاظت از دستگاه گوارش، کنترل کلسترول،کنترل سرطان ، تسکین مشکلات قلبی و عروقی، و بهبود جریان خون در بدن اشاره کرد.این گیاه برای درمان بیماریهای دهان و دندان و عفونت های دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه،نفریت و سوزاک مفید است.

وی در پایان گفت: هل دارای ویژگی های تقویت کننده میل جنسی، اختلال در نعوظ و انزال زودرس نیز استفاده می شود.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.