به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر،  فریبا محمدلو، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، بانوی بزرگ اسلام و الگوی جاودانه‌ی ایمان، پاکی و ایثار، فرصتی ارزشمند برای تکریم مقام زن و مادر است.

وی اقزود: این روز مبارک، یادآور جایگاه والای زن در فرهنگ اسلامی و نقش بی‌بدیل او در تعالی جامعه می‌باشد.

وی بیان کرد: زنان، با عشق و ایمان خود، ستون‌های استوار خانواده و جامعه‌اند و در مسیر پیشرفت کشور نقشی تعیین‌کننده ایفا می‌کنند.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر، باید با الهام از سیره‌ی حضرت زهرا (س)، ارزش‌های انسانی و معنوی را در زندگی فردی و اجتماعی پاس بداریم.

محمدلو گفت: اینجانب ضمن تبریک این مناسبت فرخنده به تمامی بانوان شریف استان، به‌ویژه همکاران گرانقدر، امید آن دارم با تلاش و همدلی، شاهد شکوفایی بیشتر استعدادها و حضور فعال زنان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی باشیم.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.