به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی ستوده بعد از ظهر یکشنبه در همایش اهدای دومین مرحله جهیزیه در استان اردبیل اظهار کرد: همزمان با ایام اعیاد غدیر و روز مباهله که با عنوان روز خانواده شناخته می‌شود، زوج‌های واقعی نیازمند جهیزیه شناسایی شده و ستاد خیریه تسهیل و ترویج ازدواج استان اردبیل اقدام به تأمین مایحتاج اساسی زندگی برای آنها کرده است.

وی با اشاره به اینکه دومین مرحله جهیزیه در سال‌جاری شامل ۱۴ سری جهیزیه به خانواده‌های نوعروسان کم‌برخوردار اهدا می‌شود، تصریح کرد: ارزش هر سری از این جهیزیه‌ها ۷۰ میلیون تومان و شامل یخچال، لباسشویی، فرش، اجاق گاز، بخاری گازی، سرویس آشپزخانه، پتو و جارو برقی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با بیان اینکه این جهیزیه‌ها با کمک خیرین نیکوکار تهیه شده است، گفت: اقلام تهیه شده به زوج‌های جوان که تحت حمایت هیچ نهاد حمایتی نیستند و توسط ستاد خیریه تسهیل و ترویج ازدواج استان شناسایی و تحقیق شده‌اند، اهدا شد.

حجت‌الاسلام ستوده با بیان اینکه ترویج ازدواج آسان یکی از رویکردهای اصلی مسئولان و متولیان اجتماعی است، افزود: در همین راستا تلاش می‌کنیم با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با محوریت آموزه‌های دینی و اسلامی خانواده‌ها را به این سمت سوق دهیم.

وی ازدواج را ابزاری برای رشد و کمال، تأمین سلامت و بقای نسل دانست و خاطرنشان کرد: در مکتب اسلام از ازدواج به عنوان تنها راه تشکیل خانواده، آرامش‌دهنده روح و روان زن و مرد یاد شده است.

حجت‌الاسلام ستوده در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: از منظر جمعیت شناختی، ازدواج منشأ وقوع ولادت و عامل بسیار مؤثر بر ساختار سنی و جنسی و اندازه و حجم جمعیت محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات الگوی ازدواج تأثیر عمیقی در ابعاد مختلف جامعه به وجود می‌آورد و در دوران نوین و در جوامع رو به توسعه از جمله ایران، ماهیت و اشکال ازدواج و پیامدهای اجتماعی آن در خانواده و جامعه و به طور کلی الگوی همسرگزینی و نظام خانوادگی تحت تأثیر عوامل گوناگون اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با اشاره به اینکه پیوند زناشویی هر چه محکم‌تر باشد از گزند مصون خواهد ماند و دور شدن از آن می‌تواند به گسست و فروپاشی بنیان خانواده بیانجامد، ادامه داد: ازدواج به عنوان یکی از مهمترین عوامل استحکام بنیان خانواده شناخته می‌شود از این رو با فراهم آوردن شرایط مناسب و لازم از طرف تمامی دستگاه‌های دولتی و مسئولان مربوطه و برنامه‌ریزی‌های صحیح اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌توان از افزایش سن ازدواج و رشد نرخ طلاق پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.