به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، الیستر شکری کله‌سر، بانوی کبدی‌کار استان اردبیل با عقد قرارداد با باشگاه آسایش کرکوک عراق، حضور در لیگ حرفه‌ای کبدی این کشور را تجربه می‌کند.

 لیگ کبدی عراق در فصل جاری با حضور ۶ تیم برگزار می‌شود و این ورزشکار اردبیلی در ترکیب تیم آسایش کرکوک به میدان خواهد رفت.
حضور شکری کله‌سر در لیگ عراق، برای نخستین‌بار در تاریخ کبدی اردبیل رقم خورده و از این رو رویدادی مهم برای ورزش بانوان استان به شمار می‌رود.
این بانوی ورزشکار اردبیلی با حضور در یک لیگ حرفه‌ای خارج از کشور، عنوان نخستین لژیونر دختر کبدی استان را به نام خود ثبت کرده است.
موفقیت شکری کله‌سر می‌تواند زمینه‌ساز حضور بیشتر بانوان کبدی‌کار اردبیلی در رقابت‌های حرفه‌ای و لیگ‌های خارجی باشد و مسیر تازه‌ای را پیش روی استعدادهای این رشته در استان قرار دهد.
انتهای خبر/ ش

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.