به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، مسعود امامی یگانه با تشریح رایزنی‌های یک هفته اخیر خود در تهران گفت: طی هفته جاری ۱۱ جلسه تخصصی با حضور مقامات کشوری و بخش خصوصی برای تامین منابع مورد نیاز طرح‌ها و پروژه‌های استان اردبیل برگزار شد.
وی اضافه کرد: در نشست استانداران با رئیس جمهور موضوع تامین اعتبار برای تکمیل راه آهن اردبیل مطرح شد که آقای رئیس جمهور دستورات لازم را به وزیر راه و شهرسازی صادر کرد.
استاندار اردبیل گفت: جلسه دیگر با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد و در این نشست ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز راه آهن اردبیل از منابع مختلف تامین شد، ضمن اینکه وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به استان قول تامین سه هزار میلیارد ریال را صادر کرد.
امامی یگانه با اشاره به دیدار خود با وزیر کشور ادامه داد: در دیدار با وزیر کشور و در راستای تقویت دیپلماسی مرزی، موضوع تفویض اختیار به استانداران برای افزایش صادرات غیرنفتی و برپایی بازارچه‌های مشترک رایزنی و تبادل نظر شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان توسعه تجهیز و نوسازی مدارس تفاهم نامه ساخت ۲۶۹ مدرسه ۱۲ کلاسه در استان با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال منعقد شد و قرار است این تعداد کلاس در چهار سال احداث شود.
مقام عالی دولت در استان اردبیل در ادامه به دیدار‌های خود با مدیران عامل بانک‌های کشاورزی، تجارت و ملت اشاره کرد و گفت: در این دیدار‌ها هم مقرر شد ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای اجرای طرح‌های پیشران اقتصادی استان اخذ شود.
امامی یگانه ادامه داد: علاوه بر این دیدار‌هایی با مدیران سه شرکت و هلدینگ سرمایه گذاری در زمینه گردشگری و کشاورزی صنعتی برگزار شد.
وی افزود: طبق توافق انجام شده نمایندگان این هلدینگ‌ها بعد از تعطیلات سال نو در استان حضور یافته و در جلسات کارشناسی با مدیران استانی در خصوص سرمایه گذاری در استان اقدام خواهند کرد.
استاندار اردبیل یادآور شد: یکی از این شرکت‌ها هشت هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های استان و تصفیه خانه فاضلاب مشگین شهر سرمایه گذاری خواهد کرد.
امامی یگانه همچنین با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در این نشست هم مقرر شد ۹ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از محل‌های مختلف در اختیار استان اردبیل قرار بگیرد.
وی از استمرار رایزنی‌ها و دیدار‌ها با مدیران دولتی و بخش خصوصی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با هم افزایی و تلاش جمعی زمینه توسعه بیش از پیش استان فراهم شود.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردببیل

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.