به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، دکتر”محمد حسیبی” در این رابطه افزود: با توجه به اینکه در ماه رمضان و در طول روز ۱۳ تا ۱۴ ساعت از منابع انرژی که در بدن داریم مصرف می‌کنیم و نزدیک به افطار ذخیره انرژی را از دست می‌دهیم به همین دلیل در ساعت افطار گرایش به مصرف مواد قندی داریم.

وی اضافه کرد: به همین دلیل میل به خوردن شیرینی بویژه شیرینی‌های این ماه که همان زولببا و بامیه هستند، داریم.

حسیبی ادامه داد: به دلیل اینکه در زمان افطار ولع خاصی داریم نسبت به مصرف شیرینی برای تامین انرژی، بهتر است از خوارکی‌هایی که شیرینی طبیعی دارند مانند خرما و کشمش استفاده شود.

وی اضافه کرد: افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند، زیرا مصرف این شیرینی در وعده افطار سریعا قند خون را بالا می‌برد.

زولبیا و بامیه در  رمضان

دکتر حسیبی گفت: کسانی هم که دچار ناراحتی صفرا و کبدو افزایش چربی هستند نیز مصرف این شیرینی چرب را محدود کنند.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: برنا

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.