به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه  اردبیل اظهار داشت:  چرا ترامپ ادعای مالکیت بر تنگه هرمز می‌کند؟ چرا با صراحت می‌گوید ما باید مالک نفت ایران شویم توجه شود که جنگ اصلی آمریکا نه با ما بلکه با چین است ولی دست خالی نمی‌تواند به جنگ چین برود باید نفت دنیا را به دست آورد تا با چین درگیر شود.

وی ادامه داد:  او به چینی‌ها خواهد گفت تکنولوژی برتر دست شماست هوش مصنوعی دست شماست بسیاری از ابتکارات دست شماست ولی نفت دست من است و من برای آن قیمت تعیین خواهم کرد و شما باید با دلار از من نفت بخرید.

امام‌جمعه اردبیل تصریح کرد:  برای تسلط به دلار دو اقدام لازم است تسلط بر نفت ونزوئلا و خلیج فارس  در حالی که با وجود ایران این مقصد ممکن نیست و لذا هدف آمریکا از حمله به ایران دستیابی به نفت ایران است سپس به جنگ چین خواهد رفت چین نیز این را خوب فهمیده و لذا در حمایت از ایران جدی است.

وی گفت: چین کاملاً متوجه است که جنگ اصلی و آینده آمریکا با چین است و این جنگ از طریق ایران می‌گذرد یعنی اگر آمریکا بر نفت ایران مسلط شد برای جنگ با چین آماده می‌شود.

عاملی ادامه داد: به همین جهت چین جهت دفاع از خود به مقابله با تحریم‌های آمریکا آمده است و قانون تصویب کرده که هر کس با استناد به تحریم آمریکا از اجراء قراردادها استنکاف کند او را تحریم خواهد کرد.

انتهای خبر/ ش

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.