به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، نسیم محمدی کارشناس تغذیه در اردبیل گفت: نگهداری سالاد الویه بیش از ۲ روز ممنوع است.
وی گفت: سیب زمینی پخته که بیش از ۲ روز نگهداری شود میکروبی به نام باسیلوس تولید می کند که بسیار خطرناک و سمی است.
کارشناس تغذیه افزود: سیب زمینی موجود در سالاد می تواند اختلالات عمده ای در بدن ایجاد کند.
وی افزود: سالاد الویه بلافاصله پس از تهیه بایستی در یخچال نگهداری شود و باید دمای یخچال کمتر از ۵ درجه و ترجیحا ۳ درجه باشد. حداقل نگهداری الویه در یخچال ۲ روز است.
محمدی بیان کرد: بهتر است از ظروف مناسب برای تهیه الویه استفاده شود می توان از ظروف آلومینیمی و پیرکس یا همان شیشه ای درب دار استفاده کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این ذهنیت که سس باعث فساد الویه می شود تفکری کاملا اشتباه است در صورتی که اگر خیارشور همراه مرغ و کالباس و یا سیب زمینی به مدت ۲۴ ساعت بمانند باعث خراب شدن الویه می شوند بهتر است قبل از مصرف این مخلوط را اضافه کنیم.
انتهای پیام/
- کد خبر 14279
- 167 بازدید
- پرینت