به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، محمد اله بخش سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل با اشاره به اهمیت مصرف آبزیان به عنوان یک غذای سالم در سبد غذایی مردم اظهار داشت: مصرف سرانه ماهی در این استان هم اکنون ۱۰ کیلو گرم است که نسبت به سایر استانها قابل قبول نمی باشد و با برنامهریزیهای صورت گرفته افزایش خواهد یافت.
وی به ضرورت احیای واحد های راکد به منظور افزایش سرانه مصرف آبزیان در سطح استان تاکیدکرد و افزود: با برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای راکد با ایجاد ظرفیت اشتغال زایی به چرخه تولید بر میگردد.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی را در تولید آبزیان و تنوع محصولات ارائه شده در این بخش یادآور شد و گفت: شهرستان اردبیل یکی از مناطقی است که از ظرفیت مطلوبی در توسعه آبزی پروری برخوردار است و قطعا حرکتهای مؤثر در این بخش می تواند به تقویت و توسعه اشتغال و تولید آبزیان کمک کند.
انتهای پیام/
- کد خبر 15102
- 23 بازدید
- پرینت