به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به نقل از خبرگزاری مهر، حجتالاسلام علیاکبر باقریبنابی در مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت آیتالله رئیسی در مدرسه علمیه ثامنالحجج (ع) پارسآباد در سخنانی اظهار کرد: شهادت این شخصیت برجسته، نه تنها ضایعهای برای ایران، بلکه برای جهان اسلام است چرا که ایشان نماد خدمت و اخلاص بود.
وی افزود: مسیر پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی، پیمودن مسیر الهی است شهید رئیسی و همراهانش، در راه پیشرفت کشور، در راه خدمت به مردم و در راه اعتلای جمهوری اسلامی شهید شدند.
امام جمعه پارسآباد، با بیان اینکه شهیدان انسانهای بزرگ و فداکاری هستند که برای آرمانها و ارزشهای والای دینی جان خود را فدا میکنند، تصریح کرد: شهادت آیتالله رئیسی نه تنها فقدانی بزرگ برای ملت ایران بود بلکه یادآور ارزشهای والا و رشادتهای انسانهای بزرگ است که جان خود را در مسیر هدف مقدس خود فدا کردند.
حجتالاسلام باقری بنابی افزود: زندگی و شهادت شهید رئیسی نماد عزم راسخ برای پیشرفت کشور و خدمت به مردم است که با اقدامات خود نشان داد یک مسئول باید در گفتار و کردار خادم مردم باشد.
خبرنگار: بهرام محمدرضالو
انتهای پیام/
- کد خبر 25710
- 436 بازدید
- پرینت





