به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به دلیل خواص فراوان آن برای سلامتی، تغذیه و طعم دلپذیر، جایگاه ویژهای در غذاهای سالم دارد. کلم بروکلی شامل مواد مغذی مهمی مانند ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدانهای مفیدی مثل سولفورافان است که میتواند به بهبود سلامتی کمک کند. علاوه بر این، مطالعات نشان داده که مصرف بروکلی میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی، سرطان، دیابت و سایر بیماریهای مزمن مفید باشد.
کلم بروکلی را میتوان به صورت خام، تفت داده شده و بخارپز مصرف کرد؛ به همین دلیل میتوان در اشکال مختلف در رژیم غذایی از آن استفاده کرد.
خبرنگار: بهرام محمدرضالو
منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه
انتهای پیام/
- کد خبر 20959
- 23 بازدید
- پرینت