به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به دلیل خواص فراوان آن برای سلامتی، تغذیه و طعم دلپذیر، جایگاه ویژه‌ای در غذا‌های سالم دارد. کلم بروکلی شامل مواد مغذی مهمی مانند ویتامین  C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌های مفیدی مثل سولفورافان است که می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کند. علاوه بر این، مطالعات نشان داده که مصرف بروکلی می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سرطان، دیابت و سایر بیماری‌های مزمن مفید باشد.
کلم بروکلی را می‌توان به صورت خام، تفت داده شده و بخارپز مصرف کرد؛ به همین دلیل می‌توان در اشکال مختلف در رژیم غذایی از آن استفاده کرد.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.