به گزار ش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در دیدار با سردار غلامحسین محمدی اصل، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به‌مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، از زحمات و تلاش‌های پاسداران، سپاهیان، بسیجیان و فرماندهان سپاه استان قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: این عزیزان در عرصه‌های مختلف همیشه در حوزه‌های سازندگی، مسائل فرهنگی، اقدامات آموزشی و تأمین امنیت درخشیده و از جان مایه گذاشته‌اند.

استاندار اردبیل افزود: پاسداران در کنار مردم و مایه برکت هستند و با همراهی این عزیزان در دهه فجر شاهد افتتاح پروژه‌هایی در بخش‌های عمران و آبادانی و تولید خواهیم بود.

امامی یگانه با قدردانی از بسیج سازندگی به‌عنوان نهاد پیشتاز و پیشران توسعه استان اردبیل، گفت: اگر امروز ایران در منطقه و جهان دارای امنیت مثال‌زدنی است به‌دلیل وجود بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اخلاص و ایمان و فداکاری همیشگی آنهاست که در کنار سایر نیروها، مأموریت‌های دینی و انقلابی خود را انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: در دهه فجر امسال ۵۰۴ پروژه عمرانی با ۱۰هزارمیلیارد تومان اعتبار و ۷۳ طرح اقتصادی با اشتغال‌زایی یک‌هزار و ۷۰۰ نفر و ۵هزار و ۵۰۰میلیارد تومان سرمایه‌‎‌گذاری در استان اردبیل افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.