به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اعلام این خبر، گفت: اعضا و مربیان مراکز کانون استان در طول ماه‌های محرم و صفر، با مشارکت فعال مادران، مجموعه‌ای متنوع از دست‌سازه‌ها شامل جاکلیدی، جامهری، شال‌گردن، عروسک‌های بومی، پرچم و سربند را آماده کرده‌اند.

ملیحه ملک‌زاده‌فرد افزود: این آثار که منقوش به نام و تصاویر شهدای کودک جنگ ۱۲ روزه و رمضان، به‌ویژه شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب هستند، پیام مظلومیت و مقاومت کودکان شهید را به زائران کودک و نوجوان منتقل خواهند کرد.

وی درباره چگونگی توزیع این هدایا توضیح داد: بخشی از این هدایا توسط همکاران داوطلب کانون به عنوان سفیران اربعین در طول مسیر پیاده‌روی به کودکان زائر ایرانی و عراقی اهدا می‌شود و بخش دیگر نیز به موکب کانون در مرز تمرچین ارسال شده تا در میان زائران توزیع گردد.

این اقدام فرهنگی، با هدف پیوند نسل امروز با فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال مفاهیم ارزشمند عاشورایی به کودکان و نوجوانان در یکی از بزرگترین اجتماعات مذهبی جهان صورت گرفته است.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.