به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، نسیم محمدی کارشناس تغذیه در اردبیل گفت: نگهداری سالاد الویه بیش از ۲ روز ممنوع است.

وی گفت: سیب زمینی پخته که بیش از ۲ روز نگهداری شود میکروبی به نام باسیلوس تولید می کند که بسیار خطرناک و سمی است.

کارشناس تغذیه افزود: سیب زمینی موجود در سالاد می تواند اختلالات عمده ای در بدن ایجاد کند.

وی افزود: سالاد الویه بلافاصله پس از تهیه بایستی در یخچال نگهداری شود و باید دمای یخچال کمتر از ۵ درجه و ترجیحا ۳ درجه باشد. حداقل نگهداری الویه در یخچال ۲ روز است.

محمدی بیان کرد: بهتر است از ظروف مناسب برای تهیه الویه استفاده شود می توان از ظروف آلومینیمی و پیرکس یا همان شیشه ای درب دار استفاده کرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این ذهنیت که سس باعث فساد الویه می شود تفکری کاملا اشتباه است در صورتی که اگر خیارشور همراه مرغ و کالباس و یا سیب زمینی به مدت ۲۴ ساعت بمانند باعث خراب شدن الویه می شوند بهتر است قبل از مصرف این مخلوط را اضافه کنیم.

انتهای پیام/

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی به مدیر مسئولی فاطمه عباسی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.