به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، بر اساس آمار اعلام شده وزارت کشور فرانسه، ۱۱۸ زن در سال ۲۰۲۲ در فرانسه توسط همسر یا همسر سابق خود جانشان را از دست دادند. به طور متوسط هر سه روز یک زن در فرانسه کشته می‌شود.

به گزارش شبکه تلویزیونی ب اف ام، بر اساس آمار اعلام شده از سوی وزارت کشور فرانسه، ۱۱۸ زن در سال ۲۰۲۲ در فرانسه توسط همسر یا همسر سابق خود جانشان را از دست دادند. به طور متوسط هر سه روز یک زن در فرانسه کشته می‌شود.

بر اساس مطالعه جدید وزارت کشور فرانسه در مورد «مرگ‌های خشونت آمیز بین زوج ها» که امروز شنبه منتشر شد، در سال ۲۰۲۲ در فرانسه ۱۱۸ زن توسط همسر فعلی یا قبلی خود کشته شدند که البته چهار نفر کمتر از سال ۲۰۲۱ است. بر اساس این مطالعه، ۱۴۵ مورد مرگ خشونت آمیز بین زوجین در سال ۲۰۲۲ به ثبت رسید که در آن ۱۱۸ زن و ۲۷ مرد (۶ نفر بیشتر نسبت به سال ۲۰۲۱) که تقریبا مشابه آمار سال قبل (۱۴۳) است، جان باختند. اقدام به قتل در بین زوج‌ها در فرانسه در حال افزایش است و به طور متوسط هر سه روز یک بار در فرانسه یک زن کشی اتفاق می‌افتد.

این مطالعه به افزایش شدید اقدام به قتل در بین زوجین (+۴۵ درصد) اشاره می‌کند. این معضل در سال گذشته ۳۶۶ مورد اعلام شد که در ۲۶۷ مورد زنان هدف قرار گرفتند. این رقم در سال قبل از آن ۲۵۱ مورد اعلام شده بود. وزارت کشور فرانسه تصریح کرد: مشخصات معمولی مجرم تغییر نکرده است. در بیشتر موارد مجرم مرد است (۸۴ درصد)؛ در اغلب موارد ملیت آن‌ها فرانسوی است؛ معمولا ۳۰ تا ۴۹ ساله هستند و غالبا کار نمی‌کنند. زنان قربانی این خشونت‌ها (۸۱ درصد) نیز اغلب ملیت فرانسوی دارند؛ ۳۰ تا ۴۹ ساله و بیکار هستند. اختلاف و امتناع از جدایی اغلب اوقات عامل اصلی این خشونت‌های مرگبار است.

از ۱۱۸ زن کشی، ۳۷ زن پیش از مرگ مورد خشونت همسر یا همسر سابق خود قرار گرفته بودند که ۲۴ نفر از آن‌ها واقعیت را به پلیس گزارش داده بودند و ۱۶ نفر از آن‌ها از طرف مقابل خود به پلیس شکایت کرده بودند. اختلاف و مشاجره (۲۶درصد) و امتناع از جدایی (۲۳درصد) انگیزه اصلی برای اقدام به قتل در بین زوج‌ها باقی مانده است. اکثر این اتفاقات در خانه زوجین یعنی قربانی یا مجرم (۸۷درصد) رخ می‌دهد و اغلب موارد بدون برنامه ریزی قبلی است. در بسیاری از این موارد از سلاح سرد (۴۳درصد) و در برخی موارد از سلاح گرم (۲۰درصد) استفاده می‌شود.

بخش‌هایی که بیشترین آمار این جرایم مرگبار را در میان زوج‌ها ثبت کرده اند عبارتند از منطقه شمال (هفت قربانی زن و دو قربانی مرد)، آلپ-ماریتیم و رون (هر کدام پنج قربانی زن)، و پس از آن سن-سن-دونی (چهار قربانی زن و یک قربانی مرد).

ساندرین بوشه، رئیس اتحادیه ملی مقابله با زن کشی از این وضعیت اظهار تاسف کرد و گفت معلوم نیست تا کی می‌خواهیم تماشاگر باشیم و فقط قربانیان این پدیده شوم را بشماریم. او با ابراز تاسف از نبود اراده سیاسی واقعی برای حمایت از زنان و با اشاره به فقدان ابزار و امکانات لازم برای مقابله با معضل خشونت علیه زنان تاکید کرد: ما نمی‌توانیم از آزادی بیان زنان خودداری کنیم، اما سال‌هاست که زنان فریاد می‌زنند، اما ما صدایشان را نمی‌شنویم. این وضعیت واقعا نگران کننده است.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.