به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، شلغم منبع بسیار خوبی از ویتامین C است و به عنوان آنتی اکسیدانی مؤثر عمل کرده و به درمان بیماریهای التهابی و افزایش سیستم ایمنی کمک میکند.
شلغم حاوی مقدار قابل توجهی آهن است که به تولید هموگلوبین، کاهش خطر بیماریهای کبدی و افزایش سطح انرژی کمک میکند.
فسفر موجود در شلغم به ساخت و تعمیر بافتهای بدن، انتقال پیامهای عصبی و افزایش سطح انرژی منجر می شود.
همچنین شلغم حاوی ویتامینهای گروه B است که به سلامت مغز و سیستم عصبی کمک و در بهبود عملکرد مغز مؤثراست.
خبرنگار: بهرام محمدرضالو
منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه
انتهای پیام/
- کد خبر 21030
- 229 بازدید
- پرینت
لینک کوتاه
https://banooyekosar.ir/?p=21030