به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، شلغم منبع بسیار خوبی از ویتامین C است و به عنوان آنتی اکسیدانی مؤثر عمل کرده و به درمان بیماری‌های التهابی و افزایش سیستم ایمنی کمک می‌کند.

شلغم حاوی مقدار قابل توجهی آهن است که به تولید هموگلوبین، کاهش خطر بیماری‌های کبدی و افزایش سطح انرژی کمک می‌کند.

فسفر موجود در شلغم به ساخت و تعمیر بافت‌های بدن، انتقال پیام‌های عصبی و افزایش سطح انرژی منجر می شود.
همچنین شلغم حاوی ویتامین‌های گروه B است که به سلامت مغز و سیستم عصبی کمک و در بهبود عملکرد مغز مؤثراست.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.