به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، سال ۱۳۸۳ در فیلم سینمایی «مزرعه پدری» مرحوم ملاقلی پور یکی از نقش های کاملا فرعی فیلم را برعهده داشت به نحوی که اگر آن فیلم را در ذهن خود مرور کنید، شاید اصلا بازی او را به یاد نداشته باشید. اما زمان گذشت تا او در سال ۹۱ برای تلویزیون مجموعه طنزی به نام «کرکره» را کارگردانی کرد که دو سال بعد در نوروز ۹۳ از شبکه سوم سیما پخش شد.

 اما در کارنامه کاری و هنری یک بازیگر، همیشه از یک فیلم خاص به عنوان سکوی پرش آن هنرمند یاد می کنند؛ فیلمی که حتی بعد از سال ها بازیگری، برخی ها ممکن است هنوز او را با آن نقش به یاد آورند و برای «هادی حجازی فر» این اتفاق در سال ۹۴ و برای بازی در فیلم «ایستاده در غبار» افتاد. فیلمی که اتفاقا تماشاگر صرفا با شمایل او در نقش حاج احمد متوسلیان آشنا می شود و فرم فیلم به گونه ای بود که از حجازی فر هیچ دیالوگی شنیده نمی شد؛ اما همین فیلم باعث شد تا او به جامعه سینمایی ایران معرفی و شناخته شود و بعد از این بود که حجازی فر را به عنوان بازیگر اصلی فیلم های سینمایی می شود رصد کرد.

هادی حجازی فر در سال ۹۵ با تریلر سیاسی اکشن «ماجرای نیمروز» مهدویان، حضوری درخشان را تجربه می کند تاجاییکه تندیس جشن منتقدان و نویسندگان سینما را برای بازی در این فیلم به خانه می برد؛ هرچند تا سال بعد فیلم های بسیاری را بازی می کند اما دو فیلم «لاتاری» و «به وقت شام» او بیشتر مورد توجه منتقدان و تماشاگران سینما قرار می گیرد.

طنازی هادی

حجازی فر سال ۹۷ با یک فیلم کمدی به نام «ژن خوک» به سینما ثابت می کند که از پس نقش های طنز و کمدی هم برمی آید و همین باعث می شود که در تلویزیون و در دو سریال کمدی «دوپینگ» و «زیرخاکی» نیز حضوری متفاوت را تجربه کند.

حضور در سری دوم سینمایی «ماجرای نیمروز» مهدویان، فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» که در حوزه کودک و نوجوان ساخته شد و بازی در فیام «دوزیست» برزو نیک نژاد در نقشی کاملا متفاوت تجربه های بازیگری فراوانی برای حجازی فر به همراه داشت و تصویری متفاوت در کارنامه کاری او رقم زد.

اما فیلم سینمایی «آتابای» نیکی کریمی دریچه ای دیگر از تواناهایی هادی حجازی فر را برای جامعه سینما آشکار کرد؛ حجازی فر علاوه بر بازی در آتابای به عنوان نقش اول فیلم، به همراه نیکی کریمی فیلمنامه این فیلم سینمایی را نوشته بودند و در جشن منتقدان و نویسندگان به عنوان برنده بهترین فیلمنامه شناخته می شود.

اما سال ۱۴۰۰ برای هادی حجازی فر ویژه و به یادماندنی تمام شد؛ سالی که نخستین فیلم سینمایی خود را کارگردانی کرد و با اکران «موقعیت مهدی» در جشنواره فیلم فجر همان سال و با نامزدی در ۱۴ رشته و کسب ۵ سیمرغ بلورین همه نگاه ها و تحسین منتقدان را برایش به همراه داشت. فیلمی دفاع مقدسی که مقطعی از زندگی برادران شهید باکری را به تصویر می کشید و حجازی فر و برادرش در این فیلم ایفاگر نقش های برادران باکری بودند.

غرش حجازی فر در پوست شیر

حالا حجازی فر ۴۶ ساله با کوله باری از تجربه یکی از نقش های اصلی سریال «پوست شیر» را برعهده دارد؛ سریالی به کارگردانی جمشید محمودی که از فیلم نت و شبکه نمایش خانگی به مخاطبان عرضه می شود؛ نام برادران محمودی سال هاست که در سینما و تلویزیون ایران زمزمه می شود و آنها با خلق آثاری چون «چند متر مکعب عشق، رفتن، مردن در آب مطهر و شکستن همزمان بیست استخوان» کارنامه موفقی از خود به جا گذاشته اند و حالا جمشید با کارگردانی «پوست شیر» برای شبکه نمایش خانگی، سریالی در ژانر معمایی پلیسی ساخته و بر اساس نظر منتقدانی که در فضای مجازی منتشر شده، توانسته نظر اکثر آنها را در همان قسمت نخست جلب کند؛ و هادی حجازی فر که یکی از نقش های اصلی این سریال را برعهده دارد، با گریمی آشنا و همیشگی نقش پدری را بازی می کند که بعد از ۱۵ سال زندان، آزاد شده و سراغ دخترش آمده، دختری که در این مدت فقط خاطرات اندکی از پدر به یاد دارد و وقتی مخاطب فکر می کند که با یک سریال ملودرام مواجه است، به یکباره در انتهای قسمت اول، ژانر داستان به پلیسی معمایی چرخشی ۱۸۰ درجه ای می کند تا با این غافلگیری بزرگ، مخاطب را درگیر قصه و داستان جدیدی کند.

منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.