به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، برای درمان سرماخوردگی انار پخته بخورید. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

ویتامن c موجود در انار برای درمان کم خونی و فقر آهن، هنچنین جلوگیری از سرماخوردگی تاثیر زیادی دارد. کارشناسان تغذیه بر این عقیده هستند که انار ویتامنی دارد که در پیشگیری از کم خونی و فقر آهن افراد و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و پیشگیری از آلزایمر و کاهش فشار خون بسیار موثر است.

همچنین پتاسیم موجود در این میوه باعث پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین پوکی استخوان در زنان بعد از یائسگی‌ می‌شود.

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی به وجود می‌آید؛ که می‌تواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد،  گوش درد و عفونت‌های ریوی را درمان کند.

انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید.  پس از پخته شدن پرده‌ها و رگه‌های داخل آن را با دانه‌های انار میل کنید.

فراموش نکنید که شب قبل از خواب این کار را انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. انار پخته برای سرماخوردگی فوق العاده است. همچنین در صورت عفونت‌های خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی سه شب استفاده کنید. در صورتی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برید این روش درمانی سرماخوردگی را امتحان کنید و از معجزه آن بهره‌مند شوید!

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.