به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، رضا قاسمیان ظهر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه استاندار جدید اردبیل اظهار کرد: مردم ایران اسلامی باید به خاطر استقلال و آزادی که به برکت خون شهدا به دست آمده است سجده شکر به جای بیاورند.

وی به تاریخ قبل از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در ۱۰۰ سال گذشته نعمت بزرگ استقلال و آزادی موجب فخر و مباهات هر ایرانی است که حاصل انقلاب شکوهمند اسلامی است.

قاسمیان با تبریک هفته بسیج خاطرنشان کرد: احساس مسئولیت و بصیرت شاخصه اصلی یک فرد بسیجی است و به همین لحاظ اکثر مردم ایران اسلامی بسیجی هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) گفت: ارتباط با چهارده معصوم (ع) فرصت مناسبی برای بازخوانی مسئولیت ما در قبال ائمه (ع) است.

وی در پایان ضمن قدردانی از حضور آحاد مختلف در این آئین اظهار کرد: این حضور بیانگر و نمایانگر شاخصه قدرشناسی مردم در قبال مسئولین است.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: مهر

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.