به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، حجت‌الاسلام سید رضا قدسی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فرزندان به‌خصوص دختران کم‌سن‌وسال، نوجوان و جوان جامعه نیازمند محبت لازم از سوی اولیای خود بوده و در صورت کسب محبت لازم از خانواده خود قطعاً نیازی به محبت دیگران و در بیرون از کانون گرم خانواده و خانه را نخواهند داشت.

وی افزود: محبت و احترام در خانواده امنیت و آرامش فکری دختران و همچنین مصون‌ماندن آنها از هرگونه آسیب‌های اجتماعی را برای نسل کم‌سن‌وسال جامعه فراهم خواهد ساخت.

امام‌جمعه خلخال با بیان اینکه افزایش اعتمادبه‌نفس در بین دختران جامعه برای موفقیت در امور زندگی و دورماندن از آسیب‌های اجتماعیضروری است گفت: پرهیز از مقایسه خود با دیگران، هم‌نشینی با افراد نیک‌اندیش و استفاده از غذای سالم و داشتن خواب کافی  از عوامل افزایش اعتمادبه‌نفس در بین دختران است.

وی با گرامیداشت سالروز ولادت فرخنده حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر همچنین آغاز هفته کرامت، اظهار داشت: جایگاه زنان و دختران در دین اسلام  والا و ارزشمند است و انتظار می‌رود دختران و بانوان جامعه امروزی در حفظ این جایگاه و ارزش‌ها دقت و تلاش کنند.

قدسی از دختران به‌عنوان فرشتگان خداوند در روی زمین و هدیه‌ای از جانب خداوند متعال به خانواده‌ها یادکرد، و ابراز امیدواری کرد که زمینه وجود امنیت امروزی برای دختران جامعه ایران اسلامی برای دختران سایر بلاد اسلامی همچون دختران مظلوم فلسطین و غزه فراهم شود.

خبرنگار: بهرام محمدرضالو

منبع: سبلان ما

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.