به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر، بابک نخستین در گفتگو با خبرنگارسبلان ما ، با اشاره به ضرورت واکسیناسیون مادران باردار، تاکید کرد: براساس آخرین‌ تحقیقات علمی، تزریق واکسن کرونا عارضه جدی در مادران باردار نداشته است و مادران باردار بعد از سپری شدن سه ماهه اول و با نظر پزشک معالج خود می توانند واکسیناسیون کرونا را انجام دهند.

وی انجام واکسیناسیون مادران باردار را صرفا با ارائه فرم معرفی نامه بهداشت امکان پذیر دانست و افزود: در صورتیکه مادر بارداری واجد شرایط دریافت واکسن کرونا باشد مراقبین سلامت شاغل در مراکز و پایگاههای بهداشتی با وی تماس گرفته و فرم معرفی را در اختیار وی قرار خواهند داد، لذا از مادران باردار درخواست می شود از مراجعه مستقیم به مراکز تجمیعی و سایر مراکز بهداشتی جهت دریافت واکسن کرونا خودداری نمایند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به ممنوعیت تزریق واکسن کرونا در زنان زیر ۱۸ سال و سن بارداری زیر ۱۲ هفته، گفت: تمامی زنان باردار ۳۵ سال با بارداری بالای ۱۲ هفته تحت واکسیناسیون قرار می گیرند.

دکتر نخستین بیان کردک زنان ۱۸ الی ۳۵ سال مشروط به دارا بودن شرایط ابتلا به بیماری زمینه ای، شاخص توده بدنی ۳۵ یا بالاتر داشته باشند، حاملگی دو قلویی و چند قلویی، حاملگی با IVF ، شاغل بودن در بهداشت و درمان، شاغل بودن همسر در بخش کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا، شاغل بودن در گروههای شغلی اولویت دریافت واکسن واجد شرایط تزریق واکسن هستند.

وی با تاکید بر اینکه ترزیق واکسن کرونا احتمال ابتلا و مرگ و میر ناشی را بیماری را به نسبت زیادی کاهش می دهد؛ بیان داشت: واکسیناسیون منجر به ایمنی صدرصد نمی شود بنابراین لازم است بعد از تزریق واکسن همچنان از دو عدد ماسک  استفاده کرده و موازین بهداشتی رعایت شود.

منبع :سبلان ما

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی بانوی کوثر | رسانه مستقل و مجازی با مجوز رسمی شماره 78926 معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.